zelfgemaakte remedies om een ​​koortslip te doden

Koude zweren, koortsblaren, herpes: alle verschillende namen voor dezelfde vervelende pijn veroorzaakt door het herpes simplex virus. Als u niet in staat over de toonbank medicatie te krijgen, zijn er nog veel effectieve home remedies om u kunt gebruiken om snel te doden uw koortslip.

Zodra je voelt dat de veelbetekenende tintelingen van een koortslip, ijs je lip. Icing je koortslip vroeg op zal lager zwelling, en je kan eindigen met een kleinere pijnlijk. Koortsblaasjes hekel zuurgraad, dus in een snuifje kun je je koortslip deppen met azijn of citroensap. Sommige mensen zweren bij alcohol en nagellak, maar waarom agressieve chemicaliën op je gezicht als je natuurlijke tanden in plaats daarvan kan gebruiken? Citroenmelisse bevat polyfenolen, die de lengte van een uitbraak kan minimaliseren. Als je thuis bent, wrijven rauwe knoflook op de zere kan ook de duur uitbraak verkorten. Zodra de zere knapperig is geworden, van toepassing vaseline om te voorkomen dat kraken. Zorg ervoor dat u de gelei te infecteren, die het virus kunnen herbergen. Gebruik een wattenstaafje.

Lysine is je beste vriend als je een koortslip en is een van de meest effectieve manieren om snel opruimen van een koortslip. Dit aminozuur blokkeert het kopiëren van het herpesvirus. Neem 3.000 milligram per dag, terwijl je met een uitbraak. Neem echinacea vitaminen en om uw immuunsysteem (ongeveer 1.200 milligram per dag) te versterken.

Koortsblaasjes gedijen op Argine, een aminozuur dat in vele essentiële voedingsmiddelen. Dood je koortslip door het vermijden van voedingsmiddelen die een hoog argine inhoud: chocolade, bier, volkoren granen, popcorn, noten en gelatine. Studies hebben aangetoond dat het eten van goede kwaliteit yoghurt met levende culturen kan helpen bij het afremmen van de groei van het virus, dus zorg ervoor dat tal van yoghurt te eten tijdens een uitbraak.