voedsel dat angst veroorzaakt

Vele factoren leiden tot angst, met inbegrip van voedsel. Met de juiste informatie en begeleiding, kan angst niveaus verminderen en gezonde voeding kan verhogen. Het vinden van de juiste balans zal per individu verschillen.

Cafeïne is een bekend stimulerend middel dat de adrenaline in het systeem kan verhogen. Dit zal de “vecht of vlucht” afweermechanisme te verhogen, waardoor de angst en paniek.

Overmatige hoeveelheden vetarme zuivelproducten kan een overvloed aan calcium veroorzaken. De calcium werpt het magnesium niveaus, die een hoge rushes van adrenaline veroorzaakt.

Zoutinname vermindert kalium in het lichaam. Kalium is nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel. Zout verhoogt de bloeddruk brengen belasting van het systeem, die kan leiden tot angst.

Deze “instant” voedingsmiddelen zitten vol conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen en verzadigd vet. Het menselijk lichaam is niet gemaakt om deze zodanig inname puts stress op het lichaam.

Geen extra suiker toe te voegen aan een dieet. Te veel zal beroven het lichaam van zeer essentiële voedingsstoffen. Nutrition tekortkomingen leiden tot angst. Kunstmatige zoetstoffen is bekend dat angst eveneens veroorzaken.

Kruiden zoals cayennepeper, chilipoeder, kurkuma en knoflookpoeder bevatten salicylaten die het versnellen van de stofwisseling, waardoor dat ‘edgy’ gevoel. Dit gevoel kan leiden tot angst.