huis remedie voor haar verlies met DHT

Volgens de American Academy of Dermatology, twee van de drie mannen in de Verenigde Staten te ervaren een zekere mate van haaruitval, ongeveer 25 procent door de leeftijd van 30. Als je een van hen, kunt u het verlies van uw sloten op de schuld twee dingen – een afname van testosteronspiegels en de omzetting van testosteron in DHT beschikbaar. Gelukkig kan haaruitval DHT worden behandeld met huisremedie plaats van hun toevlucht chemicaliën.

Ontmoet uw nummer 1 één vijand. U bent misschien geneigd om je haar verlies schuld van dihydrotestosteron, of DHT, en laat het daarbij. Immers, dat is de stof die haarzakjes instrueert om een ​​pauze te nemen van kiemen – voorgoed. Echter, moet u weten dat de echte schuldige is 5-alpha-reductase (5 ar) type II, het enzym vrijgegeven door haarfollikels wanneer testosteronniveaus beginnen af ​​te vallen. Zonder dit enzym, zou de omzetting van testosteron in DHT niet plaats te vinden, en je haar zou blijven zitten.

Concentreer je op een evenwichtige voeding die veel verse groenten en fruit, die zijn rijk aan bioflavonoïden en antioxidanten bevat. Een andere reden om zich te houden aan een plantaardig dieet is de inname van aminozuren, zoals L-lysine en L-arginine en gamma-linoleenzuur (GLA) verhogen.