hoe lang te Crest Whitestrips gebruiken

Crest Whitestrips zijn rond voor bijna een decennium en zijn een bewezen whitening-agent beschikbaar tegen een redelijke prijs. Consumenten vragen zich af, maar over hun veiligheid en hoe lang ze moeten worden gedragen.

Crest Whitestrips eerst op de markt kwam zo’n 10 jaar geleden. Sinds die tijd, over-the-counter tanden bleken agenten zijn ontploft in populariteit, omdat zij over het algemeen goed te werken voor een bescheiden prijs.

De fabrikant van Crest Whitestrips, Procter & Gamble, zegt dat het “uitgebreide tests” op zijn tanden uitgevoerd whitening product en onderhoudt ze zijn volkomen veilig wanneer gebruikt zoals voorgeschreven.

Crest Whitestrips bevatten waterstofperoxide. Wetenschappelijke deskundigen en de Amerikaanse Food and Drug Administration zijn niet in staat om waterstofperoxide te koppelen aan kanker. Waterstofperoxide is veilig gebruikt in mondspoelingen en andere producten.

Sommige mensen vinden hun tanden en / of tandvlees gevoelig Whitestrips. Als u veel irritatie, gebruik maken van de strips om de andere dag. Als gevoeligheid aanhoudt, stoppen met het gebruik van de whitening-agent.

Crest Whitestrips zijn om op je bovenste en onderste tanden twee keer per dag gedurende 30 minuten met tussenpozen worden geplaatst. Whitestrips Classic, bekleed met een 6 procent waterstofperoxide whitener, wordt gedragen over een periode van 2 weken. Whitestrips Premium en Premium Plus zijn bekleed met 10 procent waterstofperoxide en hoeft alleen maar twee keer per dag worden gedragen voor 1 week.