elektrische hartproblemen

Het hart wordt gecontroleerd door elektrische impulsen die het hart wanneer het bloed uit te zenden naar andere delen van het lichaam te vertellen. Als er iets mis is met het elektrische systeem in het hart gaat, kan het problemen die kunnen variëren van licht tot zwaar veroorzaken. Inzicht in de verschillende elektrische problemen die kunnen gebeuren met het hart kan helpen verlichten van stress en zorgen voor kennis.

Het hart heeft een elektrisch systeem vergelijkbaar met een huizensysteem. elektrische systeem van het hart vertelt het hart wanneer het bloed door het lichaam te sturen met behulp van een hartslag. elektrische systeem van het hart omvat een sinusknoop, die wordt gebruikt door het hart als een pacemaker en activeert elke hartslag te beginnen. Het heeft ook een atrioventriculaire knoop, die fungeert als een brug die de ventrikels en de atria verbindt. Deze brug vormt de weg voor signalen af ​​te reizen naar de ventrikels de atria. De Zijn Purkinje is een systeem dat verantwoordelijk is voor het dragen van het elektrische signaal door heel het hart van de vier ventrikels.

Als de S-A knoop element van het hart niet sturen het juiste aantal signalen zal een deel van het hart trachten over te nemen en fungeren als natuurlijk pacemaker van het lichaam. Wanneer dit gebeurt, de paden van elektrische signalen worden onderbroken en daardoor een aritmie. Slow hartritmestoornissen worden veroorzaakt wanneer de hartslag is te traag. Het heet bradycardie. Een snelle aritmie is wanneer het hart klopt snel. Het heet tachycardie.

Als de aritmie begint in het bovenste deel van de hartkamers, heet het boezemfibrilleren. Volgens de Mayo Clinic, atriale fibrillatie is meestal zodanig levensbedreigend, maar het wordt beschouwd als een medische noodsituatie zoals beroerte, hartaanval en andere ernstige, levensbedreigende op gebeurtenissen kunnen veroorzaken.

Sick Sinus Syndrome wordt gediagnosticeerd wanneer de natuurlijke pacemaker van het lichaam niet goed werkt en creëert een groep van symptomen die door het hart afwisselend hartslagen die te traag en te snel zijn. Behandeling voor deze aandoening is meestal operatief implanteren een pacemaker die het hartritme kunnen reguleren.

Een arts raadplegen voor een hart-gerelateerde kwestie. Zelfs als u zijn gediagnosticeerd en behandeld voor een eerdere elektrisch probleem met je hart, is het belangrijk om te melden nieuwe, wijzigen of verergerende symptomen met uw arts.